20
DATE DE CONTACT
Contact Us

Hello! Hello! Bine te-am regăsit! Dacă ai o întrebare pentru mine nu ezita să mă contactezi prin formularul de mai jos sau la adresa de mail contact@zania.ro (de obicei revin cu un răspuns în maxim 48 h). Dacă ai o întrebare urgentă, sunt mult mai activă pe rețelele de socializare (în special pe Instagram și YouTube). Nu ezita să îmi scrii oricând, apreciez foarte mult fiecare mesaj.

Lasă un mesaj
Cele mai frecvente întrebări:

Îți mulțumesc pentru interesul arătat față de activitatea mea. Mă bucur că informațiile pe care le împărtășesc în mediul online îți sunt de folos și sunt recunoscătoare pentru fiecare mesaj și apreciere primită. Din păcate, numărul mare de solicitări nu îmi permite să răspund tuturor mesajelor pe care le priemsc, de aceea am cules cele mai des întâlnite întrebări și în rîndurile de mai jos poți găsi răspunsuri la acestea.

Cum pot obține o etalare de tarot personalizată?

Poți obține o etalare de tarot personalizată dacă participi la concursurile pe care le organizez pe rețelele de socializare. Urmărește canalele mele de YouTube, Instagram și Facebook pentru a afla când este următorul concurs și care este regulamentul.

Cum te găsesc pe rețelele de socializare?

Linkurile pentru canalele mele pe rețele de socializare (YouTube, Instagram, Facebook) îl gasești în partea de jos a acestei pagini.

Cât costă să mă abonez la canalul tău?

Abonarea la canalul meu de YouTube este 100% gratuită, nu te costă absolut nimic, dar pe mine mă ajută enorm dacă te abonezi, dai LIKE, vizualizezi videourile mele și le trimiți prietenilor tăi.

Cât costă o etalare de tarot personalizată?

Momentan toate locurile sunt ocupate și timpul nu îmi permite să iau clienți noi. Când voi avea locuri disponibile voi anunța pe rețelele de socializare. Până atunci poți obține gratuit o etalare personalizată dacă participi și câștigi unul din numeroasele concursuri pe care le organizez pe rețelele de socializare. Urmărește-mă pe YouTube, Instagram și Facebook pentru detalii și regulament.