20

ASTROLOGIE ȘI TAROT PE CANALUL DE

YOU TUBE
About

Etalările de tarot nu prezic viitorul. Tarotul este o unealtă pentru auto descoperire și evoluție spirituală, emoțională și mentală. Simbolurile și arhetipurile înglobate în cărțile de tarot te pot ajuta să înțelegi mai bine tiparele din viața ta. Prin simplul fapt că faci o pauză, asculți citirea de tarot și meditezi asupra felului în care se poate aplica aceasta în viața ta, poți să anticipezi riscurile unor acțiuni / vorbe dar și oportunitățile de care poți profita. 

RAC AUGUST 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din RAC pentru luna AUGUST 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante. Dacă ai o anumită întrebare, sau o problemă care te macină îți recomand să vizionezi etalările de tipul alege-o-carte în care trebuie să te folosești de intuiția ta pentru a alege mesajul pe care trebuie să îl auzi acum.

GEMENI AUGUST 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din GEMENI pentru luna AUGUST 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante. Dacă ai o anumită întrebare, sau o problemă care te macină îți recomand să vizionezi etalările de tipul alege-o-carte în care trebuie să te folosești de intuiția ta pentru a alege mesajul pe care trebuie să îl auzi acum.

TAUR AUGUST 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din TAUR pentru luna AUGUST 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante. Dacă ai o anumită întrebare, sau o problemă care te macină îți recomand să vizionezi etalările de tipul alege-o-carte în care trebuie să te folosești de intuiția ta pentru a alege mesajul pe care trebuie să îl auzi acum.

BERBEC AUGUST 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din BERBEC pentru luna AUGUST 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante. Dacă ai o anumită întrebare, sau o problemă care te macină îți recomand să vizionezi etalările de tipul alege-o-carte în care trebuie să te folosești de intuiția ta pentru a alege mesajul pe care trebuie să îl auzi acum.

PEȘTI IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din PEȘTI pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

VĂRSĂTOR IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din VĂRSĂTOR pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

CAPRICORN IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din CAPRICORN pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

SĂGETĂTOR IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din SĂGETĂTOR pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

SCORPION IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din SCORPION pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

BALANȚĂ IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din BALANȚĂ pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

FECIOARĂ IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din FECIOARĂ pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

LEU IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din LEU pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

RAC IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din RAC pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

GEMENI IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din GEMENI pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

TAUR IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din TAUR pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

BERBEC IULIE 2021

În această etalare de tarot am extras 3 cărți pentru nativii din BERBEC pentru luna IULIE 2021. Prima carte este pentru energia în dragoste  ❤️ a doua carte pentru sănătate ⚕️ și a treia carte pentru energia financiară 💲 (carieră, afaceri, bani). La final am extras și o carte oracol 🔮  pentru a găsi mesajul de încurajare care să va ajute în această lună. Aceasta este o etalare generală, prin urmare dacă nu rezonezi cu mesajul cărților îți recomand să urmărești și etalarea pentru ascendentul tău, precum și pentru semnul zodiacal în care ai Luna natală sau alte plasamente planetare importante.

Babele de Martie #9

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 9 (noua). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #8

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 8 (opt). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #7

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 7 (șapte). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #6

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 6 (șase). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #5

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 5 (cinci). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #4

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 4 (patru). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #3

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 3 (trei). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #2

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 2 (doi). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #1

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 1 (unu). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #1

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 1 (unu). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

PEȘTI 2021

Anul 2021 va fi un an foarte pozitiv pentru nativii din zodia Pești. Anul începe pe o notă contemplativă. În luna Ianuarie Peștii trebuie să își clarifice temele legate de parteneriate de tot felul. Lunile Februarie și Martie sunt pline de potențial amoros. Lunile Aprilie și Mai pun focusul pe muncă și cooperare. Lunile Iunie și Iulie aduc multe idei și entuziasm în viața Peștilor. Luna August va fi un moment de cotitură, în care soarta elimină acele lucruri care nu le mai servesc Peștilor pe traiectoria lor evolutivă. Perioada toamnei este și ea pozitivă, plină de fertilitate (fizică dar și mentală) și noi începuturi. Mare atenție la protecția datelor personale și bancare în luna Noiembrie. Finalul anului vine cu multă înțelepciune și maturitate emoțională pentru toți Peștii.

VĂRSĂTOR 2021

Anul 2021 va fi foarte important pentru sănătatea Vărsătorilor. Primele 4 luni din an sunt ideale pentru Vărsători ca să înțeleagă ce au de făcut în această direcție. Următoarele 4 luni trebuie folosite ca Vărsătorii să învețe să își asculte vocea interioară și modul în care organismul lor le transmite care îi sunt nevoile. În ultimele 4 luni din an Vărsătorii care au învățat lecția de sănătate pe care le-o transmite corpul lor vor începe să culeagă roadele acestei munci. În plan emoțional lucrurile stau bine atât pentru cei singuri cât și pentru cei aflați în relații. Pe sectorul carierei lucrurile vor evolua pozitiv pentru Vărsători, cu posibile mici probleme în lunile Martie și Iulie.

CAPRICORN 2021

Anul 2021 va fi un an crucial pentru Capricorni. Primele 4 luni din an îi obligă pe aceștia să treacă printr-o perioadă de maturizare forțată. Din Ianuarie până în Aprilie Capricornii trebuie să renunțe la toate comportamentele, ideile, gândurile toxice dar și la toți oamenii și relațiile toxice din viața lor. Cei care vor reuși să facă în această perioadă modificările impuse de planeta Pluto în zodia lor vor avea o viață idilică în perioada Mai-August. Cei care nu reușesc sau nu vor să accepte nevoia acestor transformări vor simți o ușurare pe perioada verii, dar vor fi taxați de karma începând cu luna Octombrie. Potențial pozitiv este, dar poate fi atins doar dacă se renunță la toxicitate.

SĂGETĂTOR 2021

Anul 2021 este unul foarte norocos pentru Săgetători. Aceștia au susținere de la Univers, de la prieteni, de la familie, dar mai ales din interiorul lor. Anul acesta Săgetătorii trebuie să țintească Luna deoarece chiar și dacă ratează, tot vor ajunge printre stele. Este important ca Săgetătorii să îndrăznească să viseze, să fie originali, inventivi, creativi și onești, pentru că finalul anului vine după cazul fiecăruia fie cu răsplata karmică sau cu taxarea karmică.

SCORPION 2021

Anul 2021 este pentru Scorpioni anul marilor iubiri. Mai întâi Scorpionii vor trebui să învețe cum să se iubească pe ei înșiși pentru ca mai apoi să poată să trăiască marea poveste de dragoste pe care Universul le-a pregătit-o. 

BALANȚĂ 2021

Anul 2021 aduce pentru Balanțe lecția echilibrului. Este foarte important ca Balanțele să fie cumpătate, să nu exagereze în nici un plan. Anul acesta Balanțele vor fi mai reci, mai detașate, pentru că trec printr-o perioadă de creștere, de maturizare, iar asta le dă de gândit. Primele patru luni din an sunt extrem de favorabile pentru Balanțe în toate planurile. Luna Mai vine cu o schimbare sau o pierdere importantă care le scutură din temelii pe Balanțe. Restul anului este conturat de modul în care fiecare Balanță va reuși să depășească acest moment și ce lecții vor învăța fiecare Balanță în parte. Aspecte favorabile mai sunt în lunile Iunie, Iulie, August și Octombrie și e important ca Balanțele să profite de acest lucru.

FECIOARĂ 2021

Anul 2021 va fi unul extrem de favorabil pentru Fecioare. Acestea beneficiază tot anul de protecție angelică și de ghidare divină. În primele 4 luni din an Fecioarele vor fi foarte ocupate, vor munci mult atât în plan profesional cât și personal. Perioada verii poate fi foarte frumoasă pentru Fecioare dacă își acordă o vacanță, un concediu în lunile Iunie-Iulie, mai ales dacă pot să petreacă timp pe lângă o apă curgătoare sau la mare. În luna Septembrie Fecioarele au de făcut o alegere importantă și dacă nu sunt sigure ce să facă vor amâna decizia până în Decembrie. Finalul anului este foarte frumos pentru toate Fecioarele, acestea având motiv de bucurie și sărbătoare alături de cei dragi.

LEU 2021

Anul 2021 începe foarte pozitiv pentru Lei. În luna Ianuarie Leii sunt mulțumiți de viață, au împliniri în toate planurile. În luna Februarie Leilor li se cam acrește cu binele și încep să caute noi provocări. În Martie Leii se mișcă repede către țelurile lor și fac mari progrese. Luna Aprilie le testează Leilor integritatea, orgoliul și creativitatea, iar pentru cei care trec testul îi duce la următorul nivel. Perioada Mai-August aduce pentru Lei nevoia de a învăța să demonstreze răbdare pentru ă lucrurile nu mai sunt în mâna lor, acum destinul preia frâiele și lucrurile se întâmplă după planul divin, nu după planul uman. Acei Lei care merg pe mâna destinului și nu se împotrivesc curentului vor fi răsplătiți începând cu luna Septembrie. Finalul de an îi găsește pe toți Leii mai maturi, mai chibzuiți și mai împliniți.

RAC 2021

Anul 2021 este pentru Raci un an de cumpănă în care aceștia vor trece prin multe încercări. Anul începe cu o perioadă necesară de introspecție. Luna Februarie va fi o lună cu mare încărcătură karmică pentru Raci. Martie va fi una din cele mai nefaste luni pentru voi, urmată îndeaproape de Iunie. Perioada verii va fi foarte încărcată, cu multe evenimente și trăiri intense pentru Raci. În ultima parte a anului, acei Raci care au învățat lecțiile, care nu mai sunt dispuși să retrăiască aceleași povești tragice vor fi răsplătiți din plin. Tot anul se află sub energia alegerilor, de aceea este foarte important pentru toți Racii să fie conștienți că au mai multă putere decât își dau seama. E important ca Racii să își asume alegerile pe care le fac, să își asume responsabilitatea propriului lor destin.

GEMENI 2021

Anul 2021 este pentru Gemeni un an foarte important în care aceștia trebuie să ia niște decizii foarte grele, dar au și ocazia să rupă o dată și pentru totdeauna niște tipare karmice negative. Gemenii au foarte multă susținere de la univers dar și de la Berbecii, Leii și Fecioarele din viața lor. În 2021 Gemenii ar trebui să fie atenți la Peștii din viața lor și să aibă grijă în jurul fazei de Lună Nouă din Iulie și Lună Plină din August. Tot anul 2021 Gemenii sunt predispuși la erori în judecată, de aceea e foarte important să cunoască toate datele problemei înainte de a lua o decizie. Pe cât posibil ar fi indicat ca Gemenii să își plănuiască un concediu la mare sau pe lângă o apă curgătoare în perioada Iulie August și un concediu de odihnă consistent (minim 2 săptămâni) în Decembrie.

TAUR 2021

Anul 2021 este pentru Tauri anul șanselor și al posibilităților de a îndrepta greșelile din trecut. Lunile Ianuarie, Iunie, Septembrie și Decembrie le oferă Taurilor foarte multe posibilități și tentații. Dacă Taurii nu sunt strategici, cumpătați și calculați în aceste luni vor avea de suferit in lunile Iulie, August, Octombrie și Noiembrie. Acesta este anul tuturor posibilităților pentru Tauri, dar este și anul în care le este testată forța, voința și integritatea. 2021 este un an în care Karma se mișcă rapid pentru Tauri, atât cu răsplata faptelor bune cât și cu taxarea faptelor rele.


BERBEC 2021

Anul 2021 începe foarte bine pentru Berbeci. Aceștia sunt protejați, ajutați, de destin dar și de oamenii din jurul lor. În Februarie-Martie Berbecii au foarte mulă energie și simt că ar putea să mute munții din loc. În Aprilie-Mai-iunie Berbecii vor trebui să învețe să se mai tempereze pentru că riscă să rămână fără resurse. În Iulie și August Berbecii trebuie să facă niște decizii importante. Toamna vine  cu noi idei, multă bucurie și un nou val de energie pentru Berbeci. Finalul anului aduce mai mult echilibru în relațiile Berbecilor.

Tarot Romania 1 Decembrie 2020-2021

În această etalare de tarot am scos cărți pentru 🇷🇴România🇷🇴 și pentru românii de pretutindeni pentru perioada 1 Decembrie 2020 – 1 Decembrie 2021. Vreau să vă ofer acest 🎁cadou🎁 tuturor românilor, din țară și din străinătate, de ziua noastră colectivă, o etalare specială pentru a ne ghida pe toți către un viitor mai bun și mai strălucit. În această etalare mă uit la energia colectivă a românilor de pretutindeni, interpretez 🗓 fiecare lună din următorul an pentru toți românii. Mă uit de asemenea la felul în care va evolua mediul politic, economic și cultural în țara noastră pentru următoarele 12 luni.

Astrele de la A la Z | ep 1 Ascendentul

Acesta este primul episod din podcastul Astrele de la A la Z, în care tratez tema ascendent vs zodie. Care-i faza cu ascendentul? De ce insistă toată lumea cu ascendentul ăsta? E doar o modă, sau chiar e ceva important de știut? O să analizăm în detaliu ce semnificații are ascendetul vs. zodia și dacă urmăriți până la final o să aveți o mare surpriză, pentru că vă dau al treilea punct cheie în astrologie. Dacă o să țineți cont de cele 3 plasamente astrologice pe care le discutăm aici: ascendent, zodie și Lună o să fiți surprinși cât de precise o să devină interpretările din horoscop, taroscop, și orice alte etalări de cărți sau tehnici de divinație împărțite pe zodii.