20

ASTROLOGIE ȘI TAROT PE CANALUL DE

YOU TUBE
About

Etalările de tarot nu prezic viitorul. Tarotul este o unealtă pentru auto descoperire și evoluție spirituală, emoțională și mentală. Simbolurile și arhetipurile înglobate în cărțile de tarot te pot ajuta să înțelegi mai bine tiparele din viața ta. Prin simplul fapt că faci o pauză, asculți citirea de tarot și meditezi asupra felului în care se poate aplica aceasta în viața ta, poți să anticipezi riscurile unor acțiuni / vorbe dar și oportunitățile de care poți profita. 

PEȘTI Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în PEȘTI. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

VĂRSĂTOR Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în VĂRSĂTOR. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

CAPRICORN Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în CAPRICORN. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

SĂGETĂTOR Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în SĂGETĂTOR. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

SCORPION Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în SCORPION. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

BALANȚĂ Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în BALANȚĂ. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

FECIOARĂ Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în FECIOARĂ. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

LEU Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în LEU. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

RAC Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în RAC. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

GEMENI Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în GEMENI. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

TAUR Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în TAUR. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

BERBEC Aprilie 2021

În acest video v-am pregătit analiza detaliată a lunii Aprilie pentru cei care aveți zodia, ascendentul, Luna natală, sau o aglomerare de 4 sau mai multe planete în BERBEC. În prima parte a acestui material găsiți informații referitoare la evenimentele astrologice ale lunii Aprilie și cum ne pot influența acestea. În a doua parte a acestui material vă explic cum vă afectează la nivel individual cele mai importante evenimente astrologice din această lună.În a treia și ultima parte a acestui material vă dau informații suplimentare de la cărțile de Tarot referitoare la riscurile și oportunitățile lunii Aprilie, scot un mesaj de la Îngerul vostru păzitor cu ajutorul cărților Oracol și clarific toate aceste informații cu Tarotul Vrăjitoarelor și Astrozaruri. 

PEȘTI Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #martie #pesti


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia PEȘTI pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie este momentul ideal ca să vă reinventați în orice aspect al vieții voastre. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie le aduce Peștilor o mărire de salar sau un bonus.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie va fi un moment pozitiv pentru finanțele de cuplu ale Peștilor.

VĂRSĂTOR Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua  #martie #varsator

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia VĂRSĂTOR pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie este momentul ideal ca să începeți noi proiecte sau afaceri pentru că veți câștiga foarte mulți bani din aceste activități. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal să petreceți timp alături de prieteni, colegi, frați, surori și să călătoriți pe distanțe scurte.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Vărsătorilor ocazia de a începe un nou ciclu de studii sau de a planifica o călătorie în străinătate.

CAPRICORN Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #martie #capricorn


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia CAPRICORN pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie este momentul ideal ca să publicați un articol, o carte sau să inițiați o campanie publicitară. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal să renovați sau redecorați locuința.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Capricornilor succes și recunoaștere profesională.

SĂGETĂTOR Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #martie #sagetator


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SĂGETĂTOR pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie este momentul ideal ca Săgetătorii să renoveze sau să redecoreze locuința. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie le aduce Săgetătorilor momente foarte romantice.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie vă face mai sociabili și vă aduce susținere de la prieteni.

SCORPION Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #scorpion


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SCORPION pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Scorpionilor ocazia unor momente foarte romantice. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Scorpionii să înceapă o dietă.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie vă aduce rezolvarea unei probleme de sănătate.

BALANȚĂ Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #balanta


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BALANȚĂ pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Balanțelor ocazia să facă schimbări în rutina lor zilnică. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Balanțele să înceapă o relație sau să ducă relația la nivelul următor.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie vă aduce împlinire și beneficii în toate domeniile vieții voastre.

FECIOARĂ Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #fecioara


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia FECIOARĂ pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Fecioarelor un nou început în relația de cuplu. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Fecioarele să semneze contacte, să ceară un credit sau să își facă ordine în finanțele de cuplu.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Fecioarelor o mărire de salar sau un bonus.

LEU Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #leu


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia LEU pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Leilor câștiguri materiale prin intermediul partenerilor. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Leii să înceapă niște studii sau să planifice o călătorie în străinătate.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Leilor armonie și echilibru alături de frați, surori, prieteni apropiați, colegi sau vecini.

RAC Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #rac


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia RAC pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Racilor șansa să plece în străinătate sau să reia niște studii. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Racii să avanseze în carieră.  Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Racilor armonie și echilibru în familie sau finalizarea unei renovări în locuință.

GEMENI Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #gemeni


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia GEMENI pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Gemenilor ocazia de a-și schimba reputația sau cariera. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Gemenii să socializeze și să petreacă timp alături de prieteni. Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Gemenilor momente foarte romantice.

TAUR Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #taur


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia TAUR pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Taurilor noi prieteni. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Taurii să găsească soluția pentru o problemă de sănătate. Luna Plină în Balanță din 28 Martie le aduce Taurilor o răsplată la locul de muncă.

BERBEC Martie 2021

#tarot #horoscop #taroscop #etalare #lunaplina #lunanoua #mercurretrograd #martie #berbec


În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BERBEC pentru luna Martie 2021. Luna Nouă din Pești pe data de 13 Martie le aduce Berbecilor soluția pentru o problemă de sănătate. Conjuncția Venus-Soare din 26 Martie este momentul ideal ca Berbecii să facă schimbări legate de aspectul lor fizic, coafură, machiaj sau îmbrăcăminte. Luna Plină în Balanță din 28 Martie le oferă Berbecilor o zi foarte frumosă alături de partenerul/a lor.

Babele de Martie #9

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 9 (noua). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #8

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 8 (opt). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #7

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 7 (șapte). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #6

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 6 (șase). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #5

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 5 (cinci). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #4

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 4 (patru). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #3

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 3 (trei). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #2

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 2 (doi). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #1

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 1 (unu). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

Babele de Martie #1

În această etalare am folosit două seturi de cărți oracol cu energie feminină pentru a extrage niște mesaje suplimentare de la Baba numărul 1 (unu). Tradiția spune că la începutul lunii Martie Baba Dochia începe să își dea jos cele 9 cojoace, semnalând astfel apropierea primăverii. Cu această ocazie ne alegem Baba noastră, și în funcție de energia zilei respective putem deduce cum ne va merge in următorul an. Puteți să vă alegeți Baba in funcție de cifra voastră preferată, sau puteți să mergeți pe metoda tradițională legată de ziua de naștere.

PEȘTI Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia PEȘTI pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd poate să le provoace nativilor din Pești insomnii, sau să le readucă o mai veche problemă de sănătate. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă soluția pentru această problemă de sănătate, iar luna plină din 27 Februarie aduce armonie și împlinire în cuplu.

VĂRSĂTOR Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia VĂRSĂTOR pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd riscă să îi transforme pe Vărsători în niște neînțeleși. Faza de lună nouă din 11 Februarie este momentul oprim pentru o schimbare în viața Vărsătorilor, iar luna plină din 27 Februarie poate să le aducă Vărsătorilor o moștenire, aprobarea unui credit sau o mărire salarială pentru soțul/soția lor.

CAPRICORN Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia CAPRICORN pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd poate să aducă cheltuieli suplimentare pentru Capricorni, sau posibile probleme cu banii sau cardurile bancare. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă o nouă sursă de venit pentru Capricorni, iar luna plină din 27 Februarie poate să le aducă acestora o călătorie în străinătate, iar pentru cei tineri finalizarea unui ciclu de studii universitare.

SĂGETĂTOR Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SĂGETĂTOR pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Săgetătorilor probleme cu frații, surorile sau vecinii. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă o scurtă călătorie pentru Săgetători, iar luna plină din 27 Februarie aduce Săgetătorilor recunoașterea profesională pentru care au depus efort în ultimele 18 luni.

SCORPION Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SCORPION pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Scorpionilor probleme în locuință. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să îi facă pe unii Scorpioni să își dorească să se mute, iar luna plină din 27 Februarie va readuce în viața Scorpionilor niște prieteni pe care nu i-au mai văzut din August 2020 sau chiar August 2019.

BALANȚĂ Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BALANȚĂ pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Balanțelor probleme de comunicare în dragoste și posibile întârzieri în proiecte creative. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă o nouă dragoste sau un copil, iar luna plină din 27 Februarie le aduce Balanțelor soluția pentru o problemă de sănătate.

FECIOARĂ Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia FECIOARA pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Fecioarelor probleme în sănătate sau cu animalele de companie. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă soluția problemei, iar luna plină din 27 Februarie le aduce Fecioarelor răsplata în urma unor activități începute în urmă cu 6 sau 18 luni.

LEU Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia LEU pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Leilor probleme de comunicare în cuplu. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă Leilor noi parteneri de afaceri, iar luna plină din 27 Februarie le aduce Leilor o creștere a veniturilor câștigate prin muncă proprie.

RAC Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia RAC pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Racilor probleme în finanțele de cuplu sau cu anumite taxe și impozite. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă o nouă sursă de venit pentru Raci, iar luna plină din 27 Februarie aduce armonie și împlinire de la familie, prieteni, colegi și o posibilă călătorie scurtă.

GEMENI Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia GEMENI pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Gemenilor probleme la facultate sau întârzieri în călătorii. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă o nouă perspectivă de viață pentru Gemeni, iar luna plină din 27 Februarie aduce vești bune în privința familiei și a locuinței, fiind și un moment ideal pentru a vinde/cumpăra terenuri sau imobile.

TAUR Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia TAUR pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Taurilor probleme în carieră și imagine publică. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă un nou job sau o nouă traiectorie în cariera Taurilor, iar luna plină din 27 Februarie îi va face pe aceștia foarte romantici și sentimentali.

BERBEC Februarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BERBEC pentru luna Februarie 2021. În primele 20 de zile din lună, Mercur retrograd le aduce Berbecilor probleme cu prietenii care pot duce la pierderi financiare. Faza de lună nouă din 11 Februarie poate să aducă prieteni noi în viața Berbecilor, iar luna plină din 27 Februarie aduce vești bune în sănătate și la locul de muncă.

PEȘTI Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia PEȘTI pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce noi prieteni în viața Peștilor. Cei care vor să se alăture unei organizații, sau unui club au mari șanse de succes. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi un moment optim pentru studenți, aceștia pot lua note mari la examene sau pot finaliza un ciclu de studii. Pentru toți Peștii sunt bine aspectate proiectele cu străinătatea, care pot acum să aducă mari beneficii. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie multă confuzie în subconștientul Peștilor, sau să readucă în prim plan o boală cronică a acestora.

VĂRSĂTOR Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia VĂRSĂTOR pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce noi concepte în subconștientul Vărsătorilor. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi un moment foarte frumos pentru relațiile Vărsătorilor. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie momente în care vorbele Vărsătorilor nu sunt bine înțelese. Vărsătorii pot fi mai confuzi, lenți în comunicare sau se pot răzgândi asupra unor lucruri.

CAPRICORN Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia CAPRICORN pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce o schimbare de look și percepție a Capricornilor. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie le poate aduce Capricornilor câștiguri financiare prin parteneri sau o moștenire. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în finanțele proprii ale Capricornilor.

SĂGETĂTOR Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SĂGETĂTOR pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce pentru Săgetători o nouă sursă de venit sau o dietă nouă. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie poate să le aducă Săgetătorilor o persoană sau un proiect din străinătate. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în relația cu vecinii, colegii de muncă sau de școală, precum și probleme sau mici accidente legate de transport și călătoriile scurte.

SCORPION Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia SCORPION pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie este momentul ideal pentru lansarea unor noi proiecte legate de comunicare, scriere sau călătorii pe scurtă distanță pentru Scorpioni. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie le aduce Scorpionilor recunoaștere în carieră, reputație și imagine publică strălucită. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în familia Scorpionilor, și posibile avarii legate de casa sau proprietățile acestora.

BALANȚĂ Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BALANȚĂ pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce lucruri noi în locuința și căminul Balanțelor. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie le aduce Balanțelor multă bucurie și susținere din partea prietenilor. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în relațiile de dragoste sau cu copii Balanțelor.

FECIOARĂ Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia FECIOARĂ pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce noi în dragoste și flirt pentru Fecioare. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi un moment optim pentru ca Fecioarele să își învingă o dată și pentru totdeauna anumite limitări din subconștient. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie la locul de muncă sau în legătură cu animalele de companie ale Fecioarelor.

LEU Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia LEU pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie poate să aducă noi colegi la locul de muncă al Leilor, dar poate și să aducă în prim plan o problemă de sănătate pe care Leii au ignorat-o până acum. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi momentul optim să rezolve aceste probleme deoarece acest moment este ca o renaștere pentru Lei. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în cuplu sau cu partenerii de afaceri. Pentru a afla cum puteți să vă folosiți de energia lui Mercur retrograd în favoarea voastră ascultați tot materialul video.

RAC Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia RAC pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce un nou început pe sectorul relațiilor pentru Raci. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie pune accentul pe finanțele Racilor și le poate aduce acestora răsplata pentru efortul depus în trecut. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în relația cu instituțiile statului, cu băncile, taxele și impozitele pe care Racii le datorează, dar și o revizuire a finanțelor de cuplu.

GEMENI Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia GEMENI pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce inițiative noi legate de credite, finanțele comune cu partenerii, taxe impozite sau moșteniri pentru Gemeni. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie aduce pentru Gemeni mai multe călătorii pe distanțe scurte și rezolvarea unor probleme cu vecinii, colegii de muncă/școală sau rudele apropiate. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare în limbi străine sau confuzie în studii.

TAUR Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia TAUR pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce noi începuturi legate de studii superioare, călătorii sau proiecte în străinătate pentru Tauri. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie poate să îi ajute pe Tauri să finalizeze renovarea unei locuințe sau achiziția unei noi proprietăți. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în cariera Taurilor, de aceea e indicat să își planifice evenimentele importante în carieră și imagine publică înainte de acest moment.

BERBEC Ianuarie 2021

În această etalare de tarot găsești mesaje și ghidare intuitivă pentru zodia BERBEC pentru luna Ianuarie 2021. Luna Nouă în Capricorn din 13 Ianuarie aduce noi începuturi în carieră pentru Berbeci. Luna Plină în Leu din 28 Ianuarie va fi un moment optim pentru cei care vor să finalizeze un proiect creativ dar și pentru Berbecii care își doresc un copil. Mercur retrograd poate să aducă după 30 Ianuarie neînțelegeri, probleme de comunicare sau confuzie în relația cu prietenii, cluburi sau organizații din care fac parte Berbecii. 

PEȘTI 2021

Anul 2021 va fi un an foarte pozitiv pentru nativii din zodia Pești. Anul începe pe o notă contemplativă. În luna Ianuarie Peștii trebuie să își clarifice temele legate de parteneriate de tot felul. Lunile Februarie și Martie sunt pline de potențial amoros. Lunile Aprilie și Mai pun focusul pe muncă și cooperare. Lunile Iunie și Iulie aduc multe idei și entuziasm în viața Peștilor. Luna August va fi un moment de cotitură, în care soarta elimină acele lucruri care nu le mai servesc Peștilor pe traiectoria lor evolutivă. Perioada toamnei este și ea pozitivă, plină de fertilitate (fizică dar și mentală) și noi începuturi. Mare atenție la protecția datelor personale și bancare în luna Noiembrie. Finalul anului vine cu multă înțelepciune și maturitate emoțională pentru toți Peștii.

VĂRSĂTOR 2021

Anul 2021 va fi foarte important pentru sănătatea Vărsătorilor. Primele 4 luni din an sunt ideale pentru Vărsători ca să înțeleagă ce au de făcut în această direcție. Următoarele 4 luni trebuie folosite ca Vărsătorii să învețe să își asculte vocea interioară și modul în care organismul lor le transmite care îi sunt nevoile. În ultimele 4 luni din an Vărsătorii care au învățat lecția de sănătate pe care le-o transmite corpul lor vor începe să culeagă roadele acestei munci. În plan emoțional lucrurile stau bine atât pentru cei singuri cât și pentru cei aflați în relații. Pe sectorul carierei lucrurile vor evolua pozitiv pentru Vărsători, cu posibile mici probleme în lunile Martie și Iulie.

CAPRICORN 2021

Anul 2021 va fi un an crucial pentru Capricorni. Primele 4 luni din an îi obligă pe aceștia să treacă printr-o perioadă de maturizare forțată. Din Ianuarie până în Aprilie Capricornii trebuie să renunțe la toate comportamentele, ideile, gândurile toxice dar și la toți oamenii și relațiile toxice din viața lor. Cei care vor reuși să facă în această perioadă modificările impuse de planeta Pluto în zodia lor vor avea o viață idilică în perioada Mai-August. Cei care nu reușesc sau nu vor să accepte nevoia acestor transformări vor simți o ușurare pe perioada verii, dar vor fi taxați de karma începând cu luna Octombrie. Potențial pozitiv este, dar poate fi atins doar dacă se renunță la toxicitate.

SĂGETĂTOR 2021

Anul 2021 este unul foarte norocos pentru Săgetători. Aceștia au susținere de la Univers, de la prieteni, de la familie, dar mai ales din interiorul lor. Anul acesta Săgetătorii trebuie să țintească Luna deoarece chiar și dacă ratează, tot vor ajunge printre stele. Este important ca Săgetătorii să îndrăznească să viseze, să fie originali, inventivi, creativi și onești, pentru că finalul anului vine după cazul fiecăruia fie cu răsplata karmică sau cu taxarea karmică.

SCORPION 2021

Anul 2021 este pentru Scorpioni anul marilor iubiri. Mai întâi Scorpionii vor trebui să învețe cum să se iubească pe ei înșiși pentru ca mai apoi să poată să trăiască marea poveste de dragoste pe care Universul le-a pregătit-o. 

BALANȚĂ 2021

Anul 2021 aduce pentru Balanțe lecția echilibrului. Este foarte important ca Balanțele să fie cumpătate, să nu exagereze în nici un plan. Anul acesta Balanțele vor fi mai reci, mai detașate, pentru că trec printr-o perioadă de creștere, de maturizare, iar asta le dă de gândit. Primele patru luni din an sunt extrem de favorabile pentru Balanțe în toate planurile. Luna Mai vine cu o schimbare sau o pierdere importantă care le scutură din temelii pe Balanțe. Restul anului este conturat de modul în care fiecare Balanță va reuși să depășească acest moment și ce lecții vor învăța fiecare Balanță în parte. Aspecte favorabile mai sunt în lunile Iunie, Iulie, August și Octombrie și e important ca Balanțele să profite de acest lucru.

FECIOARĂ 2021

Anul 2021 va fi unul extrem de favorabil pentru Fecioare. Acestea beneficiază tot anul de protecție angelică și de ghidare divină. În primele 4 luni din an Fecioarele vor fi foarte ocupate, vor munci mult atât în plan profesional cât și personal. Perioada verii poate fi foarte frumoasă pentru Fecioare dacă își acordă o vacanță, un concediu în lunile Iunie-Iulie, mai ales dacă pot să petreacă timp pe lângă o apă curgătoare sau la mare. În luna Septembrie Fecioarele au de făcut o alegere importantă și dacă nu sunt sigure ce să facă vor amâna decizia până în Decembrie. Finalul anului este foarte frumos pentru toate Fecioarele, acestea având motiv de bucurie și sărbătoare alături de cei dragi.

LEU 2021

Anul 2021 începe foarte pozitiv pentru Lei. În luna Ianuarie Leii sunt mulțumiți de viață, au împliniri în toate planurile. În luna Februarie Leilor li se cam acrește cu binele și încep să caute noi provocări. În Martie Leii se mișcă repede către țelurile lor și fac mari progrese. Luna Aprilie le testează Leilor integritatea, orgoliul și creativitatea, iar pentru cei care trec testul îi duce la următorul nivel. Perioada Mai-August aduce pentru Lei nevoia de a învăța să demonstreze răbdare pentru ă lucrurile nu mai sunt în mâna lor, acum destinul preia frâiele și lucrurile se întâmplă după planul divin, nu după planul uman. Acei Lei care merg pe mâna destinului și nu se împotrivesc curentului vor fi răsplătiți începând cu luna Septembrie. Finalul de an îi găsește pe toți Leii mai maturi, mai chibzuiți și mai împliniți.

RAC 2021

Anul 2021 este pentru Raci un an de cumpănă în care aceștia vor trece prin multe încercări. Anul începe cu o perioadă necesară de introspecție. Luna Februarie va fi o lună cu mare încărcătură karmică pentru Raci. Martie va fi una din cele mai nefaste luni pentru voi, urmată îndeaproape de Iunie. Perioada verii va fi foarte încărcată, cu multe evenimente și trăiri intense pentru Raci. În ultima parte a anului, acei Raci care au învățat lecțiile, care nu mai sunt dispuși să retrăiască aceleași povești tragice vor fi răsplătiți din plin. Tot anul se află sub energia alegerilor, de aceea este foarte important pentru toți Racii să fie conștienți că au mai multă putere decât își dau seama. E important ca Racii să își asume alegerile pe care le fac, să își asume responsabilitatea propriului lor destin.

GEMENI 2021

Anul 2021 este pentru Gemeni un an foarte important în care aceștia trebuie să ia niște decizii foarte grele, dar au și ocazia să rupă o dată și pentru totdeauna niște tipare karmice negative. Gemenii au foarte multă susținere de la univers dar și de la Berbecii, Leii și Fecioarele din viața lor. În 2021 Gemenii ar trebui să fie atenți la Peștii din viața lor și să aibă grijă în jurul fazei de Lună Nouă din Iulie și Lună Plină din August. Tot anul 2021 Gemenii sunt predispuși la erori în judecată, de aceea e foarte important să cunoască toate datele problemei înainte de a lua o decizie. Pe cât posibil ar fi indicat ca Gemenii să își plănuiască un concediu la mare sau pe lângă o apă curgătoare în perioada Iulie August și un concediu de odihnă consistent (minim 2 săptămâni) în Decembrie.

TAUR 2021

Anul 2021 este pentru Tauri anul șanselor și al posibilităților de a îndrepta greșelile din trecut. Lunile Ianuarie, Iunie, Septembrie și Decembrie le oferă Taurilor foarte multe posibilități și tentații. Dacă Taurii nu sunt strategici, cumpătați și calculați în aceste luni vor avea de suferit in lunile Iulie, August, Octombrie și Noiembrie. Acesta este anul tuturor posibilităților pentru Tauri, dar este și anul în care le este testată forța, voința și integritatea. 2021 este un an în care Karma se mișcă rapid pentru Tauri, atât cu răsplata faptelor bune cât și cu taxarea faptelor rele.


BERBEC 2021

Anul 2021 începe foarte bine pentru Berbeci. Aceștia sunt protejați, ajutați, de destin dar și de oamenii din jurul lor. În Februarie-Martie Berbecii au foarte mulă energie și simt că ar putea să mute munții din loc. În Aprilie-Mai-iunie Berbecii vor trebui să învețe să se mai tempereze pentru că riscă să rămână fără resurse. În Iulie și August Berbecii trebuie să facă niște decizii importante. Toamna vine  cu noi idei, multă bucurie și un nou val de energie pentru Berbeci. Finalul anului aduce mai mult echilibru în relațiile Berbecilor.

21-27 Decembrie | Tarot toate zodiile

 Această săptămână începe în forță, cu trei evenimente astrale importante care au loc în ziua de Luni. La ora 1:10 AM (ora României) Mercur părăsește semnul Săgetătorului și intră în Capricorn, unde este urmat în jurul prânzului de Soare, dând tonul pentru energia următoarelor 30 de zile. În cursul serii planetele Jupiter și Saturn, la gradul zero al semnului Vărsătorului dând tonul pentru energia globală a următorilor 20 de ani. În această etalare specială analizez pentru fiecare zodie în parte ce aduce săptămâna următoare, ce energie e marcantă pentru următoarele 30 de zile și felul în care conjuncția Jupiter Saturn poate să aducă beneficii și surprize plăcute în următorii 20 de ani.

14-20 Decembrie | Tarot toate zodiile

O săptămână marcată de evenimentul astral de Luni 14 Decembrie – eclipsa de Soare la gradul 23 de Săgetător aduce cadouri, noutăți, oportunități pentru toate zodiile. Săgetătorii se reinventează. Capricornii trebuie să își redescopere copilul interior. Vărsătorii au noroc în mediul online și susținere de la prieteni. Peștii reușesc să treacă peste o dezamăgire și își pot schimba cariera. Berbecii își revizuiesc atitudinea față de filozofie, etică, religie și au ocazii noi din/în străinătate. Taurii primesc daruri de la destin, pot să regăsească lucruri pierdute, și trebuie să ia o decizie: să rămână sau să plece. Gemenii încep relații noi și vor avea mult de muncă. Racii pot să își ia un animal de companie și trebuie să petreacă mai mult timp în natură, în auto-analiză, să îți dedice timp pentru creștere personală dacă vor să evolueze la locul de muncă și dacă vor o stare de sănătate mai bună. Leii își redescoperă creativitatea, au parte de noi flirturi sau pot să aibă un copil. Fecioarele se căsătoresc sau își întemeiază o familie, un cămin. Balanțele pot să rezolve niște conflicte cu vecinii, colegii sau rudele apropiate. Scorpionii au ocazii să își mărească veniturile.

Tarot interactiv | 18 cadouri de Crăciun

În această etalare de tarot am pregătit pentru voi o temă de sezon 🎄: ”Ce 🎁 cadou să îi cumperi de 🎄 Crăciun?”. Aceasta este o etalare de tarot intuitivă, de tipul alege o carte, sau interactiv, în care tu alegi înainte să vezi etalarea unul dintre grupurile de cărți de pe masă. Pentru că tu vii cu această contribuție personală a alegerii grupului de cărți, aceste etalări tind să fie mult mai precise. Dacă aveți de cumpărat mai multe cadouri și nu știți ce să luați, alegeți pentru fiecare persoană la care vă gândiți un alt număr. În fiecare etalare vă dau mai multe opțiuni de cadouri, în funcție de bugetul fiecăruia și de relația pe care o aveți cu persoana respectivă, alegeți ce se potrivește pentru voi.

TAROSCOP | 7-13 Decembrie 2020

O săptămână de respiro între eclipse. Toate zodiile se pregătesc de marea conjuncție Jupiter-Saturn ce va avea loc pe 21 Decembrie la gradul 0 de Vărsător. Tuturor ni se cere săptămâna aceasta să ne ascultăm instinctele, să învățăm să îmbinăm mentalul și emoționalul. Săgetătorii pot începe o frumoasă poveste de dragoste cu o Fecioară. Capricornii trebuie să învețe să cedeze controlul și să lucreze în echipă. Vărsătorii sunt originali, inventivi, și rup gura târgului cu o soluție neașteptată. Peștii au șanse la o promovare sau un bonus dacă reușesc să își controleze emoțiile. Berbecii încep proiecte noi care să îi propulseze pe cele mai înalte culmi ale succesului material, emoțional și intelectual. Taurii trebuie să învețe să aibă din nou încredere. Gemenii trebuie să învețe să își asculte și inima, nu doar mintea, în timp ce Racii trebuie să învețe lecția inversă, să își asculte și mintea, nu doar inima. Leii sunt aproape de finish line și acum trebuie să dea tot ce-i mai bun din ei ca să termine cursa învingători. Fecioarele pot face schimbări de look care să le pună mai bine în valoare calitățile. Balanțele trebuie să ia o decizie, iar Scorpionii trebuie să fie atenți la posibili șarlatani.

Tarot Romania 1 Decembrie 2020-2021

În această etalare de tarot am scos cărți pentru 🇷🇴România🇷🇴 și pentru românii de pretutindeni pentru perioada 1 Decembrie 2020 – 1 Decembrie 2021. Vreau să vă ofer acest 🎁cadou🎁 tuturor românilor, din țară și din străinătate, de ziua noastră colectivă, o etalare specială pentru a ne ghida pe toți către un viitor mai bun și mai strălucit. În această etalare mă uit la energia colectivă a românilor de pretutindeni, interpretez 🗓 fiecare lună din următorul an pentru toți românii. Mă uit de asemenea la felul în care va evolua mediul politic, economic și cultural în țara noastră pentru următoarele 12 luni.

TAROSCOP | 30 Noi.-6 Dec. 2020

În acest taroscop găsești câte o etalare de tarot și ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru săptămâna 30 Noiembrie – 6 Decembrie 2020. Această săptămână aflată sub auspiciul sărbătorilor religioase și naționale vine cu mai multă încărcătură astrală decât ne-am fi așteptat. Săptămâna începe cu o eclipsă de Lună pe axa Gemeni-Săgetător. Toate zodiile vor resimți acest lucru într-un domeniu de viață. Polaritățile de tot felul sunt activate acum, și intrăm oficial în perioada examenelor karmice. Anul 2020 a fost unul greu, plin de lecții, și acum e momentul să demonstrăm ce am învățat din această experiență. 

TAROSCOP | Weekend 28-29 Noiembire

În acest weekend zodiile de foc 🔥 🗣 vor comunica foarte mult în acest weekend, zodiile de pământ 🌋 trebuie să renunțe la ceva toxic din viața lor, zodiile de aer 🌬💔 vor suferi niște pierderi în următoarea perioadă, dar aceste pierderi fac loc pentru ceva mai bun să intre în viața lor, iar zodiile de apă 🌊🥳vor avea niște experiențe unice în viață, dă norocul peste ei și întâlnesc oameni unici, au experiențe unice și sunt extrem de norocoși.

TAROSCOP | 23-29 Noiembire 2020

În această săptămână Racii sunt starurile zodiacului, urmați îndeaproape de Săgetători, Lei și Gemeni. În etalările pentru această săptămână au reieșit numeroase conexiuni interesante. Urmărește pentru zodia, ascendentul și Luna ta natală ca să descoperi ce surprize are săptămâna aceasta rezervate pentru tine. Scrie un comentariu cu felul în care se aplică etalarea de tarot pentru tine și spune-mi dacă te-a ajutat mesajul meu. 

TAROSCOP | Weekend 21-22 Noiembire

Săptămâna aceasta vă propun un nou format pentru etalarea de tarot de weekend. În această etalare scot 2 cărți oracol și o carte de tarot pentru fiecare element zodiacal în parte.

Astrele de la A la Z | ep 1 Ascendentul

Acesta este primul episod din podcastul Astrele de la A la Z, în care tratez tema ascendent vs zodie. Care-i faza cu ascendentul? De ce insistă toată lumea cu ascendentul ăsta? E doar o modă, sau chiar e ceva important de știut? O să analizăm în detaliu ce semnificații are ascendetul vs. zodia și dacă urmăriți până la final o să aveți o mare surpriză, pentru că vă dau al treilea punct cheie în astrologie. Dacă o să țineți cont de cele 3 plasamente astrologice pe care le discutăm aici: ascendent, zodie și Lună o să fiți surprinși cât de precise o să devină interpretările din horoscop, taroscop, și orice alte etalări de cărți sau tehnici de divinație împărțite pe zodii. 

TAROSCOP | 16-22 Noiembire 2020

Săptămâna aceasta vă propun un nou format pentru etalarea de tarot pe fiecare zodie în parte în care îmbin tarotul și astrologia pentru a găsi mesajele necesare pentru evoluția voastră și binele comun. Săptămâna aceasta au ieșit la iveală legături între următoarele zodii:

- Pești și Vărsători – e posibil să aveți probleme similare sau cineva să vă pună bețe în roate ambelor zodii, caz în care puteți să vă ajutați reciproc.

- Săgetători și Raci – aici se poate crea o prietenie foarte durabilă sau o relație forte adâncă.

- Gemeni și Tauri – mai ales dacă aveți de rezolvat ceva în legătură cu o instituție publică sau privată, acte, documente, cerințe legale.


TAROSCOP | Weekend 14-15 Noiembire

În acest taroscop găsești ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru weekendul 14-15 Noiembrie 2020. În această etalare de tarot poți afla răspunsul la întrebările CE? UNDE? și CU CINE? pentru acest weekend. Dacă ți-am stârnit interesul urmărește acest material video și lasă-mi în comentarii cum se aplică pentru tine.

TAROSCOP | 9-15 Noiembire 2020

În acest taroscop găsești câte o etalare de tarot și ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru săptămâna 9-15 Noiembrie 2020. Săptămâna aceasta Marte staționar în Berbec e scânteia care aprinde flacăra într-o casă astrologică pentru fiecare zodie în parte. Conjuncția Jupiter/Pluto de joi seara pune paie pe foc, și întețește flacăra. Cei care sunt pe traiectoria corectă a vieții lor vor simți aceste evenimente astrale ca o rachetă turbo care îi propulsează mai sus, mai departe. Cei care încă nu și-au găsit calea, sau care până acum au refuzat să își urmeze chemarea sufletului, vor trece forțat prin niște schimbări impuse de sortă. Scrie un comentariu cu felul în care se aplică etalarea de tarot pentru tine și spune-mi dacă te-a ajutat mesajul meu. 

TAROSCOP | Weekend 7-8 Noiembrie

În acest taroscop găsești ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru weekendul 7-8 Noiembrie 2020. În această etalare de tarot poți afla răspunsul la întrebările CE? UNDE? și CU CINE? pentru acest weekend. Dacă ți-am stârnit interesul urmărește acest material video și lasă-mi în comentarii cum se aplică pentru tine.

TAROSCOP | 2-8 Noiembire 2020

În acest taroscop găsești câte o etalare de tarot și ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru săptămâna 2-8 Noiembrie 2020. Săptămâna aceasta Venus și Mercur retrograd în Balanță adaugă presiune pe zodiile cardinale. Acolo unde ai în harta natală Berbec, Rac, Balanță sau Capricorn lucrurile se intensifică. Scrie un comentariu cu felul în care se aplică etalarea de tarot pentru tine și spune-mi dacă te-a ajutat mesajul meu. Pentru ghidare intuitivă personalizată pe fiecare zodie urmărește etalarea de tarot pentru zodia ta, ascendent dar și Lună.

TAROSCOP | Weekend 31 Oct. - 1 Noi. 2020

În această etalare de tarot poți afla răspunsul la întrebările CE? UNDE? și CU CINE? pentru acest weekend. Luna plină în Taur în conjuncție cu Uranus aduce surprize și răsturnări de situații pentru toată lumea. Cuvintele cheie ale acestui weekend sunt: NEPREVĂZUT, NEAȘTEPTAT, INEDIT, CIUDAT, ALTFEL. Dacă ți-am stârnit interesul urmărește acest material video și lasă-mi în comentarii cum se aplică pentru tine. Pentru o imagine mai completă și mai exactă recomand să urmărești atât etalarea pentru Zodia ta, cât și pentru Ascendent dar și Lună. Dacă nu știi care e diferența între Zodie/Ascendent/Lună stai cu ochii pe canal, lucrez la un scurt video în care explic pe înțelesul tuturor ce înseamnă acești termeni și de ce ar trebui să te intereseze. 

TAROSCOP | 26 Oct. - 1 Noiembrie 2020

În acest taroscop găsești câte o etalare de tarot și ghidare intuitivă pentru toate zodiile pentru săptămâna 26 Octombrie – 1 Noiembrie 2020. Momentul cel mai încărcat astrologic al săptămânii este Sâmbătă, 31 Octombrie, când are loc faza de Lună plină în Taur în conjuncție exactă cu Uranus, planeta surprizelor și a răsturnărilor de situații. Mercur retrograd face aspect de cuadratură cu planetele din Capricorn toată săptămâna, făcând comunicarea și mai anevoioasă. Dacă rezonezi cu mesajul meu te îndemn să te abonezi la canalul meu de YouTube. Pentru etalări de tarot zilnice poți să mă urmărești pe Facebook sau Instagram, unde pun materialnou în fiecare zi.

TAROSCOP | Weekend 24-25 Oct. 2020

În această etalare generală de weekend răspund la întrebările: CE? UNDE? și CU CINE pentru fiecare element zodiacal în parte. Cu toate acestea, etalarea este generală, și e posibil să nu rezonezi complet cu ea. De aceea este important să ții cont doar acele lucruri care se aplică pentru tine și să ignori restul. Pentru o imagine mai completă și mai exactă recomand să urmărești atât etalarea pentru Zodia ta, cât și pentru Ascendent dar și Lună. Dacă nu știi care e diferența între Zodie/Ascendent/Lună stai cu ochii pe canal, lucrez la un scurt video în care explic pe înțelesul tuturor ce înseamnă acești termeni și de ce ar trebui să te intereseze. 

TAROSCOP | 19-25 Octombrie 2020

Săptămâna 19-25 Octombrie 2020 se anunță a fi una foarte interesantă, cu multă activitate. Oportunități sunt la tot pasul, eu te ajut să le identifici dar e de datoria ta să te asiguri că profiți de ele. Riscurile sunt de asemenea clare, am tras câteva semnale de alarmă pentru unele zodii, dar este în puterea ta să te ferești de ele. Scrie un comentariu cu felul în care se aplică etalarea de tarot pentru tine și spune-mi dacă te-a ajutat mesajul meu. Dacă ți-a plăcut acest material și vrei să vezi mai multe astfel de etalări urmărește-mă pe canalul meu de YouTube, lasă un LIKE și distribuie materialul video pe Facebook. Atunci când faci aceste acțiuni simbolice de apreciere tu transmiți energie pozitivă în univers, și totodată mă ajuți pe mine să ajung pe aceeași frecvență și să vin cu mesaje mult mai precise și aplicabile pentru situația ta particulară.